Bureau Hartwerk Drunen - Annemarie de Vrieze

Coaching en Counseling vanuit het hart

Van harte welkom bij Bureau Hartwerk in Drunen

Iedereen krijgt te maken met de onvoorspelbaarheid van het leven: veranderingen, tegenslag en lastige situaties. Met moeilijke gedachten en emoties. Je weet dat het erbij hoort, maar het kan erg beperken en je soms danig in de greep houden. Vaak leer je juist hier het meest van, maar het is moeilijk helderheid en richting te ervaren als er 'veel water in beroering' is of als je hoofd overuren draait. Bureau Hartwerk helpt je rust, vertrouwen en een gevoel van eenvoud terug te vinden en om te gaan met moeilijke situaties, emoties en gedachten. 

Een sessie begint met een kennismaking waarin jij je vragen of problemen kunt voorleggen. Ik help je inzicht en helderheid terug te krijgen en je bewust te maken van je mogelijkheden en kwaliteiten. Maar ook twijfels en valkuilen komen aan bod. Samen kijken we vervolgens naar de manier waarop jij opnieuw leert vertrouwen op eigen kracht en wijsheid. Om zo weer met plezier en vertrouwen verder te kunnen gaan op jouw pad.

Het is de eenvoud: de liefde voor jezelf als mens ondanks alle tekortkomingen, dwaalwegen en vraagtekens. Het vanzelfsprekende vertrouwen in het uitdrukken van wie je bent en waar je hart naar verlangt. Dat is precies wat Bureau Hartwerk graag wil betekenen voor jou! Door 1 op 1 gesprekken, intuïtieve afstemmingen en coaching hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren op jouw weg naar zelfverwerkelijking!

Doorgaans ga ik uit van 5 sessies waarin we stap voor stap tot de kern komen. Ieder mens is echter hierin uniek, dus geef ik coaching en counseling op maat. Vind je een coachingstraject te lang? Dan is er ook gelegenheid tot een losse sessie, eenmalig of af en toe. Soms zijn een paar sessies voor de een voldoende voor het moment, terwijl een ander om meer uitgebreide coaching en counseling vraagt.

Meer weten?

Een sessie duurt doorgaans 1 uur met een uitloop naar anderhalf uur.
Een intuïtieve afstemming kan via mail aangevraagd worden.
Online hulpverlening behoort tot de mogelijkheden.

Mocht je meer informatie wensen, dan kun je vrijblijvend bellen of mailen naar Annemarie de Vrieze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet en tot ziens,

Annemarie de Vrieze

 

Bureau Hartwerk
Lipsstraat 7
5151 BH Drunen
06 81 42 55 12
K.V.K nr.: 17238971

Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacyverklaring.