Bureau Hartwerk

Intuïtieve Coaching en Counseling

Van harte welkom bij Bureau Hartwerk in Drunen.

Iedereen krijgt te maken met veranderingen, tegenslag en lastige situaties. Met moeilijke gedachten en emoties. Je weet dat het hoort bij het leven, maar ze kunnen erg beperken en je soms danig in de greep houden. Vaak leer je juist hier het meest van, maar het is moeilijk helderheid en rust te krijgen als er 'veel water in beroering' is of als je hoofd overuren draait. Bureau Hartwerk helpt je rust, vertrouwen en kracht terug te vinden en om te gaan met die moeilijke situaties, emoties en gedachten.

Een sessie begint met een kennismaking waarin jij je vragen of problemen kunt voorleggen. Ik stem me met jou af op je situatie en help je inzicht en helderheid te krijgen en je bewust te worden van je mogelijkheden en kwaliteiten. Maar ook je twijfels en valkuilen komen aan bod. Samen kijken we vervolgens naar de manier waarop jij opnieuw leert vertrouwen op eigen kracht en wijsheid. Om zo weer met plezier en vertrouwen verder te kunnen gaan op jouw pad.

Ieder mens is hierin uniek, dus geef ik coaching en counseling op maat. Vind je een coachingstraject te lang? Dan is er ook gelegenheid tot een losse sessie, eenmalig of af en toe. Soms zijn een paar sessies voor de een voldoende voor het moment, terwijl een ander om meer uitgebreide coaching en counseling vraagt.

Tarieven

Een sessie van 1 uur bedraagt € 65,-  incl. btw.
Een sessie van anderhalf uur bedraagt € 90,- incl. btw.
Een intuïtieve afstemming op schrift bedraagt € 50,- incl. btw.
Skype en online hulpverlening behoren tot de mogelijkheden.

Mocht je meer informatie wensen, dan kun je vrijblijvend bellen of mailen naar Annemarie de Vrieze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bureau Hartwerk
Lipsstraat 7
5151 BH Drunen
06 81 42 55 12
K.V.K nr.: 17238971