Bureau Hartwerk Drunen - Annemarie de Vrieze

Coaching en Counseling vanuit het hart

Een greep uit de reacties 2019:

Loopbaancoaching:

Beste Annemarie, Naast dat je mij zoals ik zei echt goede tips hebt gegeven over hoe ik mezelf kan presenteren tijdens het gesprek in lijn met wie ik ben, vond ik het ook heel leuk en boeiend om jou als mens te ontmoeten. Mooi hoe soms de juiste mensen op je pad kunnen komen op het juiste moment! Bedankt voor je tijd en oprechte aandacht! Ik ga jouw informatie en de test goed doornemen. Ben benieuwd. Fijn weekend ook voor jou gewenst ? Tot ziens, Vriendelijke groet, Maaike

Coaching en Counseling: Goede avond Annemarie, Ik dank je heel hartelijk voor de fijne ontvangst vanmorgen en het gesprek. Ik heb zojuist de afstemming weer gelezen en het geeft me een heel mooi gevoel en kracht. Het is nog meer tot me door gedrongen dan vanmorgen. Nogmaals hartelijke dank, W.

Coaching en counseling: Hoi Annemarie, Hartelijk dank voor het fijne, verhelderende en warme gesprek. Je hebt me goed op weg geholpen. Ik ga dit jaar benutten aan mijn zoektocht en heb er zin in;-) Dank ook voor het uitzoeken van de info! Groeten S.

Intuïtieve afstemming: Dag Annemarie, De afstemming: precies waar het om gaat. Ik had je bewust globaal geïnformeerd, mooi dat er uitkomt waar het volgens mij ook om gaat. Mijn keuze wordt daardoor bevestigd: ik ga mijn ziel volgen! Dank je voor je mooie afstemming en tot een volgende keer! Hartelijke groet, J.

Een greep uit de reacties 2018:

Intuïtieve afstemming: Goedemorgen Annemarie, De zorgvuldigheid waarmee je dit werk doet en vormgeeft, raakt me. De afstemming voelde heel troostrijk en liefdevol, ook herkenbaar. Zelfs de afstemming op zaken die ik later uit mijn inleidend schrijven had gewist, kwamen aan de orde. Zelfs had ik behoefte aan oefeningen, die mij verder zouden kunnen helpen. Daar ben ik je dus ook dankbaar voor! Een oefening naar het "stil worden in jezelf" zou nog welkom zijn … in jouw methode van stil worden. (...) Ik heb echter ook tijd nodig om het te laten bezinken, want sommige dingen zijn/werken verwarrend voor mij. Ik heb nog niet zo'n duidelijk zicht/ onderscheidingsvermogen in mezelf: ook al weet ik wat je bedoelt met de ziel, het manlijke-en vrouwlijke in een mens, toch is dat onderscheidingsvermogen in mezelf veel moeilijker. Tot zover mijn reactie op dit moment. Er zijn nog wel wat vragen, maar daar heb ik meer tijd voor nodig. Ik hoop dat ik je die dan kan stellen. Een dankbare groet, E.

Coaching en Counseling: Hoi Annemarie, Dank je wel. Ik vond het weer erg fijn om dingen met je te bespreken. Het heeft me mooie inzichten opgeleverd en die geven me veel rust. Het blijft zoeken naar de juiste balans en mindset, maar ik moet het ook allemaal wat meer los proberen te laten en te laten stromen. Groetjes, M.

Intuïtieve afstemming: Hoi Annemarie, nogmaals dank voor de afstemming. Ik lees hem regelmatig even, er dringen steeds andere stukjes door, dus ik kan er voorlopig weer mee vooruit. Vooral met minder wikken en wegen, minder denken en meer voelen waar ik blij van word of energie van krijg. Minder leven via mijn hoofd, en meer via mijn zintuigen. Hartelijke groet, Marjolein.

Intuïtieve afstemming: Dag Annemarie, Ik vind het een mooie, treffende afstemming! Dank je daarvoor? Hartelijke groet, J.M.

Een greep uit de reacties 2017:

Coaching mail/telefoon: Hallo Annemarie, Het is even geleden, dat wij elkaar hebben gesproken per telefoon. Ik kan het jaar niet uitgaan zonder jou te vertellen, dat het goed met me gaat en dat ik je nogmaals wil bedanken voor al de telefoontjes, die ik met jou in April heb mogen voeren. Ik gebruik al meer dan zeven maanden geen pillen meer en ben niet meer onder controle van de psychiater. Ook jouw website heeft ertoe bijgedragen, dat ik me steeds sterker begon te voelen. Als ik weer in de angst kwam of het vertrouwen begon te verliezen kon ik soms even via jouw website bijtanken. Heel hartelijke dank, dat ik gebruik mocht maken van je mooie en inspirerende site. Ik wens jou met jouw gezin hele fijne Kerstdagen toe en een zeer voorspoedig 2018. Met een warme groet, W.

Afstemming op afstand: Lieve Annemarie, je afstemming was prachtig en klopt zo. Dank je, precies wat ik nodig had, een soort bevestiging. Mocht ik weer even hulp nodig hebben, doe ik zeker een beroep op jou. Fijne avond, Maartje.

Afstemming op afstand: Hoi Annemarie, Dankjewel voor je antwoord. Wat fijn en mooi zacht afgestemd, merci.... Hartelijke groet en goeie dagen en tot iets volgends. L. te T.

Intuïtieve afstemming: Hoi Annemarie, Dank je wel voor de liefdevolle woorden. Ik weet en voel dat ze waar zijn en ik hoor ze ook niet voor het eerst. Die bevestiging is op zich fijn, maar ook wel weer confronterend. Het kost me grote moeite om mijn huidige leven, waarin ik bijna alle dagen alleen en meestal liggend door moet brengen, niet als straf te ervaren. Ik probeer nog steeds hieraan te ontsnappen, terwijl de enige weg hieruit naar binnen voert. Ik ga de komende tijd je tekst nog vaak herlezen, en proberen te voelen wat het is dat er precies van me gevraagd wordt. Nogmaals dank, Marjolein.

Eindejaarsgroet: Hallo Annemarie, Ik ga alle mensen af die dit jaar heel veel voor mij hebben betekend. En daar ben jij één van. Dankjewel voor je hulp en mooie woorden. Mijn ontdekkingsreis begon met jou. What a year it has been. I hit rock bottom, maar ik sta weer en hoe. Je woorden waren zo waar. Je schreef, Jij weet voordat een ander weet, pas het nu toe op jezelf. En dat doe ik nu. Ik laat mijn licht eindelijk volop schijnen. Ik wens je alle goeds voor 2017 en een fijne Kerst. Lieve groet, J. B.

Een greep uit de reacties 2016:

Intuïtieve afstemming op afstand Lieve Annemarie, Wat een mooie geruststellende boodschap. Het klopt zo ontzettend! Ik hoop hier eerst ervaring op te doen en ondertussen blijf ik de vacatures in de gaten houden. Je boodschap voelt heel zuiver en ik voel me er echt door gesteund. Ik heb er weer moed door gekregen om verder te gaan op het werk. Wens jou ook heel veel succes met dit prachtige werk. ( Ik mis trouwens je channelings via Nieuwetijdskind. Vond ze altijd erg inspirerend) Liefs, Froukje

Coaching/Counseling Lieve Annemarie, Letterlijk tot bloei gekomen! Iedereen mag zien wie ik ben... heel erg bedankt. Allerliefs, Marleen    

Intuïtieve afstemming op afstand Hallo Annemarie, Ik moest huilen van herkenning en erkenning. Ik weet...ja diep van binnen weet ik heel goed. Ik ben haar kwijt geraakt, maar ze zit te popelen om weer gezien te worden, om weer buiten te spelen. Dat eigenwijze pittige meisje dat weet wat haar bestemming is. Je hebt haar, Manuel heeft haar, gezien en geroepen. Ik ben nog wiebelig, maar ik voel haar. Ik ben je zo dankbaar. Ik kon door het geruis van nog met die ander bezig zijn, niet meer goed in contact komen met God, Jezus, gids, engel...ik kan het geen naam noemen, iets hogers en liefdevol iig. Ik ben er nog niet, maar jouw brief heeft me wel dichter bij mijn ik gebracht. Mag ik nog een keer, als het nodig is, een afstemming vragen? Maar eerst dit verwerken en voelen. Dank je nogmaals. Ik wist dat ik bij jou moest zijn, ik werd naar je gebracht. Groetjes, Joke Brouwers.

Coaching/Counseling Lieve Annemarie, Toen ik voor het eerst bij je kwam was ik zo boos, verdrietig en teleurgesteld in mezelf en alles om me heen. Jij voelde steeds zo goed aan waar het bij mij knelde. Ik heb tijdens de sessies diep in mezelf moeten kijken, maar ik heb een deel van mezelf teruggevonden wat ik lange tijd was kwijtgeraakt, of misschien wel nooit heb gezien. Het voelt heel fijn en natuurlijk om dit deel van mezelf weer aandacht te geven en ernaar te luisteren. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar ik probeer het geen opgave meer te laten zijn, maar te leren, zonder frustratie, zonder drama, ik laat komen wat er komt, doe de dingen waar ik blij van word en geniet van het uitzicht onderweg. Ik ben blij en ook trots dat ik de tijd en het lef heb gehad om aan mezelf te werken want het afgelopen jaar heeft me veel goeds gebracht. En ik wil je bedanken dat je hebt meegelopen op mijn weg naar een vrij gevoel. Ik durf weer naar mijn hart te luisteren ! Liefs B

Coaching/CounselingHet gaat goed met me. Ik ben heel erg gegroeid de afgelopen tijd en heb een aantal oude patronen, onder andere op het gebied van tekort, doorbroken waardoor ik veel  meer in mijn eigen kracht zit. De sessie bij jou heeft daar zeker aan bijgedragen. Ik denk nog vaak terug aan de visualisatie-oefening die we deden en aan de opmerking dat teveel drama in mijn leven me heeft doen verstoppen terwijl ik juist zichtbaar wil zijn en stralen. Je oprechte interesse en begrip zijn me ook echt bijgebleven en ik sluit niet uit dat ik in de toekomst nog eens een afspraak met je maak om te sparren over een aantal onderwerpen. Liefs, .....

E-mail consult Ik heb bij Annemarie een aantal E-consulten gedaan omdat ik zelf niet altijd tijd en zin heb in bijvoorbeeld een skype- of life sessie. Buiten dat kon ik op deze manier dieper nadenken over bepaalde dingen en me ook beter uitdrukken. Voor mij een erg prettige manier. Het heeft me veel inzichten en handvatten gegeven waarmee ik weer verder kan. Ik kan nu ook terug vallen op wat we hebben besproken als ik mijn gevoel van richting kwijt ben. Het was een fijn contact! Groetjes, Rob Koenis

Een greep uit de reacties 2015:

Coaching/Counseling Lieve Annemarie, vandaag heeft me zoveel goed gedaan. Je bent een bijzondere en warme vrouw. Er is me heel veel duidelijk geworden. Vooral de meditatie heeft me erg aangegrepen. De twee andere kinderen, ik heb in het verleden twee kinderen verloren door vroegtijdige onderbreking van de zwangerschap. Wie weet? Ik ben nu in staat om naar het kleine meisje toe te gaan, zodat we allebei kunnen helen. Ik kan nu ook naar de foto van mijn moeder kijken en de warmte door me heen voelen trekken. Af en toe gaat er een pijnscheut van verlangen door me heen naar die ene ziel die hier op aarde rondloopt en mij niet zo herkent zoals ik hem. Maar toch anders dan eerst. Ik voelde me onzeker, het lag aan mij, ik heb iets gedaan of gezegd waar hij van baalt. Nu weet ik gewoon dat het niet aan mij ligt, dat hij ook een weg van heling heeft te gaan. Wie weet hoeft het niet eens jaren en jaren te duren, hij is tenslotte ook al in de herfst van zijn leven. Ik moet het universum zijn werk laten doen en er op vertrouwen. De liefde stroomt zijn kant op maar ik weet ook dat ik mezelf eerst moet helen. De laatste oude wonden doorleven. Ik denk dat ik binnenkort nog een keer contact met je opneem voor een afspraak. Hulp op mijn levenspad is nooit weg natuurlijk en ik ben eindelijk in staat om dat voor mezelf te vragen. Nog 1 klein ding, over de mannelijke energie. Ik rijd niet graag in mijn auto op de snelweg. Ben daar vaak onzeker. Toen ik bij je wegging en naar de snelweg moest rijden besloot ik om de mannelijke kracht in mezelf naar boven te halen. En zie, de onzekerheid en de zenuwen waren weg. Ik ben op mijn gemak naar huis gereden. Nogmaals dank je wel voor alles vandaag. Lieve groet, Diana

E-consult/Intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Ontzettend bedankt voor je afstemming!! Deze bekrachtiging is mij zeer welkom. Wat een mooie zin; je weet meer dan je denkt en je denkt meer dan je weet. Raar is dat toch, dat ik ploeter in de blubber, weet van het licht maar er niet bij kan. Het denken lijkt het dan over te nemen van het weten. Nou, dit was wel weer heel wat en hoop dat het mij weer een stapje verder brengt naar Thuiskomen in mijzelf. Dank dat ik daar mee geholpen kan worden! Lieve groeten, Lilian.

Coaching/Counseling Hoi Annemarie Ik wou je even bedanken voor gisteren. De meditatie heeft alles veel zachter gemaakt. Het voelt fijn om niet zo vast te zitten in boos zijn. Ik kan er nu weer verder mee aan de slag en daar heb ik zin in ! Ik dacht dat ik alweer zo op het verkeerde spoor zat en dingen verkeerd deed, maar ik voel nu dat dit allemaal deel van het proces is en bij deze tijd hoort. Lieve groeten en tot in april ! B.

Coaching/Counseling Rouwverwerking Lieve Annemarie, Toen ik voor het eerst bij je langs kwam zat ik vast. Ik had zoveel verdriet, was ontzettend boos, zette een masker op voor de buitenwereld en hield mijn hart gesloten. Ik had hulp nodig en deze vond ik bij jou. Vanaf de eerste minuut voelde ik mezelf op mijn gemak, daar op jouw kamer, daar waar ik de tijd kon nemen voor mezelf, waar er een luisterend oor was en we samen op ontdekking konden gaan naar wat ik nodig had. Stap voor stap kwam ik dichter bij mezelf. Het fijne was dat dit allemaal uit mezelf kwam met behulp van jou. Door te luisteren naar mijn kleine ik, naar mijn masker, mijn boze ik en mijn hogere zelf kreeg ik als vanzelf de antwoorden, de antwoorden die ik nodig had om er voor mezelf te zijn. Waar ik toen ik voor het eerst bij je kwam in stukken was verdeeld, werd ik weer één geheel. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik heb geleerd om mijn gevoel te laten stromen, te luisteren naar mezelf en de dingen te doen waar ik energie van krijg. Ik weet dat mijn weg nog lang en zwaar gaat zijn, maar ik ga ervoor en dat had ik anderhalf jaar geleden niet kunnen bedenken. En daarvoor ben ik je dankbaar, want ik wil niet langer mijn hart gesloten houden, maar deze weer openstellen. Zodat ik de liefde die ik zoveel in mij heb weer kan uiten naar dierbaren om mij heen, maar deze ook weer weet te ontvangen. Dankjewel! Liefs Melissa

Coaching/Counseling Door de persoonlijke aanpak van Annemarie ben ik een sterker persoon geworden. Ik heb mezelf beter leren kennen en kan nu mijn grenzen aangeven. Ook ben ik bewuster van mezelf, mijn gedachten en mijn gedrag geworden. Annemarie past haar behandelingen aan op de persoon die jij bent en waar jij behoefte aan hebt, ze stelt je op je gemak, luistert aandachtig en weet hierdoor de juiste dingen te zeggen die je raken, die je ogen openen en die duidelijkheid geven voor jezelf. Annemarie super bedankt voor je hulp! Ik ben erg blij dat ik jou heb ontmoet! Groetjes Paulien

Schriftelijke intuïtieve afstemming Hoi Annemarie, Dank voor de afstemming. Hij is erg mooi en ik werd geraakt emotioneel tot in mijn ziel. Een snik diep van binnen uit, Dat gebeurt nooit. Zo voelt het, hoe het is verwoord.... Liefs Ann

Coaching/Counseling Hoi Annemarie, Buiten de hulp die je me geboden hebt tijdens de consulten, heb ik de gesprekken met jou ervaren als dat ik met iemand sprak die 'gelijkgestemd' is. Ik herken(de) mezelf in jou en dat gaf me ook vertrouwen. Ik herken de lichtwerker in mijzelf en die wil ik graag verder leren kennen. Het 'anders' zijn, hoeft zeker geen last te zijn of een bepaalde smet met zich mee te brengen maar ik ben het voor het eerst gaan zien als iets moois. En daar ben ik je voor altijd dankbaar voor!! Dussssss lieve Annemarie....je hebt me niet voor het laatst gezien. Ik zal je vast en zeker nogmaals bezoeken want de inzichten die je mij steeds gaf, hebben mij absoluut geholpen en me weer dichter bij mezelf gebracht. Ondanks die terugval, ben ik daar nog steeds van overtuigd!! Lieve groet, Chantal

Een greep uit de reacties 2014:

Coaching/Counseling Hai Annemarie, Nog heel erg bedankt voor de sessie en de uitwerking die je hebt gemaakt. Super fijn om dat elke dag even te kunnen lezen om zo te voelen wie ik ben en niet meer zo te twijfelen en mijn kracht weer terug te vinden. Ik ben er heel erg mee geholpen dus veel dank daarvoor :-) tot ziens, hartelijke groeten Marjolein

Coaching/Counseling Lieve Annemarie, Het verschil tussen onze eerste ontmoeting en de laatste is groot. Ik kwam bij je binnen en zat helemaal vast, wist niet wat ik wilde en eigenlijk ook niet goed wie ik was en wat ik wilde zijn. Nu een half jaar later weet ik wat me te doen staat, mocht ik het ooit nodig denken te hebben zal ik zeker weer contact opnemen. Bedankt dat je mij geholpen hebt om in contact te komen met mijn innerlijke wijsheid. Na iedere sessie wist ik dat ik de juiste keuze gemaakt had om hulp te zoeken voor mezelf. Vooral in het begin zwaar, later was het gewoon prettig om weer even geweest te zijn en had ik stof om over na te denken. Als er grote veranderingen komen zal ik je zeker op de hoogte houden. Fijne feestdagen en een goed uiteinde van 2014 en een mooi 2015 toegewenst! M.V.G. Nicky Verdonk

Reactie op de teksten onder "Inspiratie" Hallo Annemarie, Wat een mooie channelings! Zo liefdevol en wijs, steeds dezelfde boodschap in veel verschillende vormen: durf jezelf te zijn, ben wie je bent, heb jezelf lief, wees niet afhankelijk van het oordeel van anderen. Je bent zoveel groter, lichter en mooier dan je denkt. Jouw ziel verlangt ernaar zich via je aardse zelf te manifesteren in al haar kracht en schoonheid. Doe wat je hart je ingeeft, laat alles los wat je tegenhoudt, durf te stralen. Dat is dezelfde boodschap als die ikzelf ook steeds, in weer andere bewoordingen, van mijn gidsen te horen krijg. Wat mooi toch dat we zo ondersteund en geholpen worden door onze vrienden en leraren 'aan de andere kant'. Wat werkt dat bekrachtigend voor ons. We zijn zo gewend om onszelf als klein en onmachtig te zien, ons schuldig te voelen als we niet beantwoorden aan de ideaalbeelden die we voor onszelf gecreëerd hebben onder invloed van opvoeding en maatschappij. Dank je wel voor deze mooie teksten, ze helpen me herinneren aan waar het om gaat: dat ik mezelf mag zijn en dat dat meer dan goed genoeg is. Hartelijke groet en veel succes met alles wat je doet, Ellen Scheffer (auteur van o.a. "Vederlicht" en "Licht op je levenspad")

Schriftelijke intuïtieve afstemming Hallo Annemarie, Hartelijke dank voor de afstemming. Deze heeft me diep geraakt. Heb deze zonet doorgelezen, doorvoeld en nu is het een kwestie van mij over te geven aan de stroom van het leven, al dansend, al wiegend, met een lach en een traan, en altijd weer opstaan! Met een nog diepere lach door een diepere traan... en er steeds voor te gaan. Hartegroet vanuit al m'n goeds, S.G.

Coaching/Counseling Beste Annemarie, Ik Helene, vond het verrassend dat tijdens het kennismakingsgesprek bleek hoe snel Annemarie oppikte waar het om ging. Waar ik mezelf had vastgezet en me zo ongelukkig en machteloos door voelde. Bij haar opmerking dat ik me heel erg identificeerde met de weerstand die ze bij mij voelde/zag/hoorde, gebeurde er iets in mij. En dat het fijn zou zijn als ik dat zou gaan koesteren. Het haalde mij uit mijn beperkte speelruimte en bewegingsvrijheid. Ik kwam terug in een grotere ruimte zodat ik mijzelf weer kon observeren. Ze gaf mij ook een nieuw gezichtspunt om te observeren. Het begon te stromen. De meditaties voor het visualiseren voor verheldering waren inspirerend en geschikte handvaten om mee aan de slag te gaan. Nogmaals hartelijk dank Annemarie en ook voor de ondersteuning die je gids aan mij heeft gegeven. Hartelijke groet, Helene

Schriftelijke intuïtieve afstemming Goedemorgen Annemarie, De afstemming komt erg overeen met mijn gevoel. De avond voordat ik je afstemming ontving was mijn zoontje (2) erg huilerig, dan ga ik naast z'n bed zitten om 'energetisch' met 'm praten. Vaak heeft ie me dan te vertellen welke richting ik op moet denken. Ook nu vertelde hij me dat ik beter kan stoppen met een deel van mijn werk, zodat ik ook meer tijd heb om met hem en de paarden te communiceren. Op het moment dat ik daar redelijk uit was voor mezelf kreeg ik redelijk rust. Nu nog een manier vinden om aan mijn ouders te vertellen dat ik stop met dit stuk werk. Ik vind het bijzonder dat er zo'n compleet verhaal uit komt, het gaat mij helpen om de keuzes ook te durven maken! Dank je hiervoor. Met vriendelijke groet, D.P. te A.

Coaching/Counseling Hoi Annemarie, Toen ik jou voor het eerst ontmoette wist ik niet goed waar ik moest beginnen. Er zat zoveel in mijn hoofd. Maar ik heb me door jou altijd begrepen gevoeld en jij wist vaak te zeggen wat ik bedoelde, alleen kon ik het niet zo mooi verwoorden. De sfeer is altijd goed bij jou en na een drukke werkweek vond ik het altijd heerlijk om dat uur voor mezelf bij jou te hebben! Even geen man en kindje om me heen maar alleen ik. Van de meditaties word ik altijd rustig en samen bespreken we dan wat ik heb gezien of gevoeld. Zo verbaasd dat ik was toen ik zo makkelijk contact maakte met mijn hogere zelf. Zo mooi! Wat ik ook bijzonder vind is de channeling. Heel bijzonder wat daar steeds de uitkomst weer van is! Ik heb van alle sessies geleerd, vooral om wat serieuzer naar mezelf te kijken en niet eerst naar alles en iedereen om me heen. Ik wil bewuster gaan worden en wat dingen gaan los laten en op deze manier meer te genieten van het leven! Thuis hoop ik ook nog meditaties te kunnen doen, maar dat moet vast goed komen met de oefeningen die ik van je heb ontvangen. En over een tijdje kom ik weer gezellig bij je langs! Groetjes Tamara

Schriftelijke intuïtieve afstemming Whaaaauw, Annemarie. Wat mooi en bijzonder; ik ben ontroerd!! Hartelijk dank dus voor deze afstemming. Ik ben helemaal blij en opgetogen. En nu helemaal overtuigd van het pad waar ik op loop. Het was net dat zetje in de rug dat ik nodig had. Het was een hele fijne ontmoeting met je. Ik hoop dat je nog vele mensen met je intuïtie en je afstemmingen verder op weg mag helpen. Hartelijke groet, J.A.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Beste Annemarie, Ik kan alleen maar zeggen: dankjewel voor dit mooie verhaal. Ik heb gelijk zitten huilen. En ook nu nog, als ik aan je afstemming denk, komen de emoties omhoog! Ik wil het even laten bezinken. Maar ik vroeg me wel af, of jij misschien hierin iets voor mij kan betekenen? Het voelt heel fijn als iemand je begrijpt...Nog een tip/advies voor jou....... Geef meer bekendheid aan je afstemmingen. Ik denk dat veel mensen daar onzettend veel baat bij kunnen hebben. Net dat steuntje in de rug wat ze heel goed kunnen gebruiken. Groetjes, Y.S.

Coaching/Counseling Hoi Annemarie, Ik ben een harde werker met het koppie erbij. Het lijf doet wat het koppie wil en loopt de benen onder m'n kont uit. Ik geef en geef en voel me leeg. Mijn omgeving klaagt: We willen aandacht, geen schoon huis. Jij hebt zakken vol goud, geef ons ook wat. Welk goud, waar goud, ik weet van niets, ik geef jullie alles al, wat willen jullie nog meer? Annemarie help me alsjeblieft - het zien - te begrijpen??? En Annemarie luistert, praat. Vertelt me niets nieuws , maar drukt wel mijn neus op de feiten. Als ik bij haar wegga, draait het gewone leven weer gewoon door. Maar mijn onderbewuste werkt ook. En ik kruip omhoog. Ik hoor dingen, voel dingen, lees dingen en begin langzaam te leven. Krijg zin in het leven. Het is moeilijk oude gewoonten af te leren. Maar ik heb er zin in, het gaat helemaal goed komen. Ik ben er nog niet, nog lange niet, nog lange niet. Maar ik ga wel naar huis - bij Ikky ben ik thuis. Annemarie, heel hartelijk dank dat je me zo geholpen hebt. Ik wens je al het goede toe. Lieve groeten, B.H.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Ik ben blij met je afstemming. Wat je aangeeft dat voel ik inderdaad zo. Ik zit midden in het proces om meer licht toe te laten en ruimte te geven. Jouw afstemming ondersteunt me en geeft me handvatten. Dat je aangeeft dat de waarheid stil, vredig en duidelijk is, dat is een mooie zin om altijd paraat te hebben. Ik laat het zijn verdere inwerking doen. Het inspireert me zeker: het is iets om regelmatig in gedachten of in het echt terug te lezen. Een mooi ijkpunt. Fijne avond, S. te T.

Een greep uit de reacties 2013:

Coaching/Counseling Hallo Annemarie, Het is lang geleden dat ik je heb geschreven. Er is veel gebeurd in mijn leven. Je hebt mij gevraagd destijds om mijn verhaal naar jou te mailen. Ik denk dat het nu bijna de tijd is om dat te doen. Ik denk nog vaak, zeker wekelijks, na over jouw mail waarin je mij vertelde dat je mij 'gechanneld' hebt. Hoe waar is dat geweest tot nu toe! Ik ben op reis gegaan 7 maanden geleden. En ben nog steeds op weg. Niet altijd makkelijk... maar de makkelijkste weg is in mijn geval blijkbaar niet de juiste. Ik 'leer' veel, heel veel! Van ervaringen, mensen, bijzondere plaatsen en vooral van mezelf! Ik ga je binnenkort mijn verhaal schrijven. Het is bijna de tijd om dat te doen. Dat voel ik! Ik wil ook graag laten weten wat mijn verhaal is, omdat je mij op weg hebt geholpen op een moment dat het nodig was. Daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor. Dat heeft me verder gebracht! Binnenkort dus mijn verhaal. Dat het een motivatie en inspiratie mag zijn voor diegenen die het nodig hebben. Het leven zal nooit meer stil staan maar altijd in beweging zijn voortaan. Groeien betekent stappen durven zetten.... soms neem je eerst een drempel voordat je verder kunt... kan zwaar zijn, maar als je voelt dat je dat moet doen om verder te gaan wéét je dat het de moeite waard is! Ik hoop dat mijn verhaal straks voor anderen iets in beweging kan brengen. Ik ben je nog steeds heel heel dankbaar voor wat je mij hebt gebracht. En eigenlijk nog steeds brengt! Dankjewel Annemarie!! Ik zal je snel weer mailen. Veel liefs, N.

Reactie en gedicht na channeling over verlies van partner Hoi Annemarie, Ik heb de channeling in goede orde ontvangen, het deed me veel om alles nog eens even zwart op wit terug te lezen. Zo de waarheid en dat alles bij elkaar, dus ook onze sessie heeft zeker doorgewerkt. Niet negatief zo wil ik het niet noemen, maar het verdriet was er de afgelopen dagen veel. Maar dit is goed, het verdriet moet er ook zijn.... Al is dat soms moeilijk, want in mijn verdriet besef ik des te harder, dat M. echt nooit meer hier in huis zal rondlopen, mij zal vasthouden, samen ons pad bewandelen etc. Daarom heb ik twee dagen geleden een stukje geschreven met daarbij een tekening (M. in een spiegel, ik daar naar reikend). De tekst daarbij was als volgt: Jij daar, ik hier... Als ik me slecht en ontroostbaar voel Sluit ik mijn ogen, om bij jou te zijn Als een droom... Zo anders dan de hel waarin ik leef Tot ik wakker word... Mijn tranen droog Die ik verborgen houd Hier in mijn eentje... "Ik wens dat dit geschreven stukje ook een ander tot steun zal zijn..." aldus M. Groetjes, M. (26 jaar)  

Coaching/Counseling Lieve Annemarie, Heel erg bedankt! Wat doe je toch prachtig werk. Voor mij werkt het zo bekrachtigend. Door iemand gezien en begrepen te worden. De zelfde taal te spreken en energie bij zich te dragen. Er is dan geen discussie of je moeten verklaren, maar een verstaan en delen. Zeer dankbaar ben ik daar voor. Ook aan de afstemming heb ik zeer veel en kan het keer op keer lezen. Ik vond het ook heel fijn om jou te ontmoeten! Mijn wens is dat dat steeds vreugdevoller kan zijn. Ik wens jou alle goeds. Liefs, L. te E.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Wat zijn de boodschappen van Manuel mooi! Ik voel daar echt een 'andere' energie in, de energie van een leraar die het vanuit bovenpersoonlijk perspectief ziet. Dank voor je mooie antwoord, ik ben er blij mee! Het geeft me een duwtje in de nieuwe richting. Voor mij is het niet altijd duidelijk of ik kan vertrouwen op mijn emotionele signalen. Soms moet ik weerstand dus gewoon overwinnen. Maar nu ligt het waarschijnlijk toch een beetje anders en is het tijd voor verandering. Ik vind dat je dat, met Manuel, heel goed en liefdevol aangeeft. Bedankt! liefs Pamela Kribbe

Ervaring samenwerking Kenmerkend voor de werkwijze van Annemarie is dat ze haar volledige aandacht schenkt aan jouw persoonlijk proces en Zijn in het hier en nu. Daardoor kom je de angst voorbij en een stap verder in vertrouwen. Voor informatie channelt zij eventueel met haar gids Manuel en geeft daarmee woorden aan jouw weg van waarheid. Zij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in meditaties en werken met innerlijke wijsheid waardoor mensen zich diep geraakt voelen en in beweging komen." Drs. Mariska van der Voort Maarschalk, Psychologenpraktijk Klavertje Vier

Coaching/Counseling Hee lieve Annemarie, "Rozen kunnen verwelken Maar deze zal nooit vergaan Want door jouw steun en vertrouwen Kan ik het leven weer aan" Sinds de eerste sessies bij jou merk ik dat ik mijn gevoel en emoties serieus neem en steeds meer durf te uiten naar mezelf en anderen. Ik neem ook mezelf meer serieus. Ik voel me minder opgejaagd en ervaar meer zelfvertrouwen. Anderen zien en benoemen dat ik "groei". Ik merk dat ik meer bewust ben en weer kan genieten van het leven. Ik heb me bij jou altijd veilig en begrepen gevoeld. Bij deze wil ik je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Heel veel liefs, S. v.d. P.

Intuïtieve afstemming + Counseling Lieve Annemarie Voor mij klopte de afstemming helemaal, van begin tot het einde. Alle verwarrende vragen. Het antwoord daarop van zien... en de kracht die er altijd was en is. Ik herkende de kracht meteen. Het is dit thema waar ik dit hele leven al mee bezig ben. Maar ik begrijp ook dat het in dit leven allemaal aangeraakt en versterkt is om de trauma's te verwerken. Wat een mechanisme is dat dan, dat je daar helemaal in ondergedompeld wordt om van daaruit weer boven te komen. En de symbolen die tijdens de meditaties naar boven kwamen. Prachtig! Maar ook fijn om te lezen is de bekrachtiging, dat het leven hiermee een zware klus is, maar ik ga het aan om mij hopelijk er van te bevrijden. Vreugdevol wil ik mijn passie leven. Nogmaals bedankt, de dag van vandaag voelt alweer anders dan van eergisteren! Liefs, L.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Hoi Annemarie, Jeetje wat heftig en wat knap dat je dit in een uurtje gevoeld hebt.....werd er emotioneel van... het raakt me en klopt zeker...bedankt voor vandaag en tot 5 april. groetjes N.W.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Hartelijk dank voor je channeling; die is heel verhelderend en herkenbaar voor mij. Ik vind het prettig de zachte energie te voelen die er doorheen stroomt. En de neiging om alles te willen begrijpen en doorgronden, totdat het een soort kramp wordt in je geest, herken ik maar al te goed. Het is goed te horen dat ik dat los mag laten, ik kan me dan meer overgeven aan het niet-weten en het gewoon laten gebeuren van het leven. Het helpt me ook mijn perfectionisme los te laten en het nieuwe boek wat lichter op te vatten. Dus bedankt! Heel fijn! Liefs Pamela Kribbe

Coaching/Counseling Hoi Annemarie, Bij de sessies heb ik veel over mezelf geleerd, wat bij mij ook hard nodig was. De sfeer was altijd goed en ik heb me nooit gedwongen gevoeld dingen te vertellen. De sessies waren leerzaam en rustgevend voor mij. Je was als een spiegel en een luisterend oor. Ik kon mijn ei kwijt bij je. Elke keer als ik kwam voor een afspraak, bespraken we wat er in de tussentijd is gebeurd. Hier maakten we dan een analyse van, zodat ik betere inzage kreeg in mijn reacties. Zo werd er goed aangesloten bij de recente gebeurtenissen en ik leerde er ook veel van. Ik moest vaak proberen te verwoorden tegen mijn ouders wat er mis ging in een eerdere communicatie tussen ons. Dit was voor mij erg leerzaam, omdat ik nooit zo snel dingen kan verwoorden. Ik ben veel bewuster van mijn omgang met anderen en mijn houding in het gezin en tegenover mijn vriend is veranderd in positieve zin. Ik ben toch wel in gaan zien dat ik wel iets waard was en mezelf ten onrechte de grond in heb laten praten. Groetjes, H. (18 jaar)

Schriftelijke intuïtieve afstemming Hoi Annemarie, Bedankt voor je mooie reading! Ik kan het helemaal plaatsen, hierbij een foto van mij als kleine jongen. Ik zal doen wat je zegt en hem meenemen naar het strand. En wie weet, komt er wel een boek. Veel liefs, G.

Een greep uit de reacties 2012: Schriftelijke intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Heel, heel veel dank voor het sturen van je afstemming. Ik krijg tranen in mijn ogen. Het raakt mijn innerlijke bron! Precies zo is het! Wat mooi! Het bevestigt mijn keuze! Ik word er warm, licht en blij van! Er ligt nog veel voor me...... Veel te ontdekken en veel liefde! Ik ga eindelijk ook liefde ontvangen...... dat weet ik zeker! Ik stel me er nu voor open! Wat fijn dat ik jou heb leren kennen! Dat is een waar geschenk! Liefs, N. v. B.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Ik was razend nieuwsgierig naar jouw verhaal en het heeft me zeer diep geraakt. Het is zo wezenlijk, oprecht en zuiver in afstemming, inhoud en volgorde. Het bemoedigt, steunt en ontroert me diep. Het is een buust voor mijn hart. (schrijf je dat zo?) een oppepper, een stimulans. Ik juich van binnen en het kind in mij wil spelend het weekend in. Ik spreek je er snel over maar wil je heel graag aanmoedigen hierin verder te gaan en vele harten op deze weg van waarheid thuis te brengen. Dankjewel. ...laat de tranen nog even stromen... Lieve groet, M.

Counseling Lieve Annemarie, Ik waardeer jouw hulp zo ontzettend! Ik wens je veel voorspoed en geluk toe in je werk! Jouw werk staat je op het lijf geschreven, vanaf de eerste keer dat ik jou heb ontmoet stond je voor mij al uit door jou open gezicht, jouw bezieling voor je werk en je liefdevolle manier waarop je met mensen omging! Jij bent echt heel speciaal en ik voel me heel bevoorrecht dat ik jou heb mogen leren kennen, Annemarie! Je hebt een speciaal plekje in mijn hart en zult dat altijd blijven houden! G.B.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Lieve Annemarie, Je ziet zo goed, het is zo herkenbaar wat je schrijft!!!!!! Het raakt me en het doet helend goed. Tegelijkertijd zet het me aan het werk met het essentiële in de relaties met mijn ouders. De pijn is voelbaar. Vertrouw erop dat we eruit komen met elkaar! Het steunt enorm om het op deze wijze terug te mogen lezen en verhelderd onder ogen te zien. Het is goed wat je doet en meer dan voldoende wat je aan informatie doorgeeft op deze wijze. Ik ga lezen en herlezen. En hoop dat ik het naar mijn moeder / ouders mag doorsturen opdat het ook hen mag helpen hun ware gezicht te herinneren. Dankjewel!!!! Mariska

Coaching/Counseling Lieve Annemarie, Ik wil je hartelijk bedanken voor je warmte, begrip en steun. Ik wens je veel succes met Bureau Hartwerk (wat een mooie passende naam heb je bedacht!) en alle goeds voor jou. Liefs, R.B.

Schriftelijke intuïtieve afstemming HI Annemarie, Ik vind het een heel mooi stuk. Het raakt me en als ik het nu voor de tweede keer lees komt het op een diepere laag binnen. Wat een prachtig taalgebruik hanteer jij, of het ENE dat door je stroomt. Ik ben erg blij dat ik met jou over deze dingen kan praten. Ook ik mag meer mezelf uiten. Groetjes, M.T.

Coaching/Counseling Hoi Annemarie, Het gaat goed met me!! Ik voel me nog steeds groeien en krachtiger worden! Echt heel fijn! Ik laat je zeker weten hoe het verder gaat. Hoe gaat het met jou? Ik vertel mensen vaak over mijn positieve ervaringen met jou. Fijne groetjes, N.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Hi lieve Annemarie, Nu de woorden wat dieper op me in mogen gaan werken wil ik je alvast enorm bedanken voor deze inzet en het raken van een innerlijk weten. Het past wat jij schrijft, het is duidelijk herkenbaar en voelbaar. Het is waar we hier mee bezig zijn en benoemen. Het is heel fijn om het nu in jouw woorden te lezen: dat maakt het onderscheid beter invoelbaar. Vooral het onveilige, hulpeloze stukje kan ik zo duidelijk voelen in mijn buik en zo kan ik er beter voor zijn en zorgen. Het is zeker een grote uitdaging, heel spannend ook. Vooral om te doen wat goed is voor mij. En daarmee wel eens niet aardig te zijn voor de ander. De ruimte die ik voel ontstaan voor mezelf is groot, nieuw en zeer onwennig doch zo welkom. Dankjewel voor deze prachtig ondersteunende bemoediging. Het geeft vertrouwen richting de toekomst hier op aarde en in het aardse leven! Nogmaals veel dank!!!!! Het is alsof mijn ziel makkelijker de weg weet nu! Liefs M.V.

Intuïtieve afstemming + Counseling Hallo Annemarie, Dank je wel!! Wat een mooie afstemming. Het voelt alsof ik mij mag baden in die liefde. Ik herken het en het voelt fantastisch. Jeetje, wat prachtig dat jij daar kanaal voor bent. Ik ben heel blij dat ik jou heb mogen ontmoeten. Het delen was heel fijn. Je zachte energie, je helderheid, schoonheid en sprankeling. En toch direct en duidelijk. Ik heb nog weinig gelijkgestemden om mij heen, en dan is het zo vreugdevol om mensen zoals jij te ontmoeten. Nogmaals dank en tot de volgende ontmoeting, Lieve groeten, L.de J.

Schriftelijke intuïtieve afstemming Wat hartelijk geschreven van je. Tranen, ik krijg weer tranen. Tranen van liefde die het stuk behelst. Heel mooi, A.v.H.