Bureau Hartwerk

Intuïtieve Coaching en Counseling

hartwerk.jpg

Je hebt het eigenlijk best goed voor elkaar! Behalve dan dat je het te druk hebt, niet toe komt aan jezelf, moeilijk nee kunt zeggen of niet echt tevreden bent. Je legt je lat hoog, moet van alles   maar droomt van iets anders, iets mooiers, een leven dat écht bij je past. Wanneer je dan vastloopt, je levenslust verliest, het niet meer weet, bevestiging nodig hebt, je angstig of overspannen voelt; dan kijk ik graag met je mee. Ik bied je mijn luisterend oor, een spiegel, een andere kijk en inzichtgevende helende gesprekken. Kortom; mijn volledige aandacht voor jouw persoonlijke proces.

Ik werk intuïtief en afgestemd op jou in een individueel consult

Je gaat op ontdekking in jezelf en ik steun en inspireer jou. Samen met jouw wijsheid wordt het onzichtbare zichtbaar en krijg je helderheid. Je gaat leven vanuit liefde en vertrouwen. Klaar om de weg van je hart te volgen en weer te geloven in jezelf!

Blijf je afvragen waar je hart naar uitgaat. Telkens weer. Doe dat door te voelen waar je blij van wordt. Door te voelen wat je mist, door te voelen wat past en wat niet. Telkens als je blijdschap en innerlijke vreugde voelt zit je op de goede weg.

 

Counseling: Inzichtgevende gesprekken en bewustwording in problemen en mogelijkheden. Leren aandacht te hebben voor jezelf, je gevoel, emoties en gedachten. Je kwaliteiten en mogelijkheden zien en ze leren in te zetten.

Coaching: Van overleven naar leven! Van ongeloof naar geloof! Aanpak in weten wat je wilt en hoe je kunt veranderen. Leren keuzes te maken die bij je passen en jou dienen op je weg naar vrijheid en blijheid.

Intuïtieve afstemming: Helende en inzichtgevende afstemming, Intuïtieve afstemming op afstand: Een intuïtieve afstemming zet vragen in een spiritueel daglicht en geeft troost, bemoediging en inzicht. Het draagt vaak een gevoel van richting en raakt een innerlijk weten aan. Het kan concreet van aard zijn maar houdt geen voorspelling of pasklare oplossing in. Eerder een liefdevolle spiegel die uitnodigt de oplossing in jezelf te zien.

Spirituele begeleiding: Contact met diepere lagen, geleide meditatie, verdieping in levensthema's, innerlijke groei, de ziel, zingeving en betekenis 

Het doel: Geloven in jezelf en vertrouwen op eigen mogelijkheden

  • Innerlijke oordelen, weerstanden en beperkende overtuigingen herkennen en loslaten
  • Angsten, twijfels en ongeloof omzetten naar zelfvertrouwen en helderheid
  • Stoppen met aanpassen, jezelf serieus nemen, grenzen bewaren en rust vinden
  • Verbinding maken met emoties, innerlijke wijsheid en je ziel, bezieling
  • Weer vertrouwen op je intuïtie, je hart volgen en geloven in eigen kracht en natuur
  • In alle oprechtheid zien en laten zien wie je bent!

Ieder mens is hierin uniek. Soms is één consult voldoende, terwijl andere situaties om meer consulten vragen. Informeer vrijblijvend voor mogelijkheden: 06 81425512 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Steeds meer mensen verlangen ernaar te leven vanuit het hart. Het hart refereert in mijn optiek aan intuïtie: het stille weten, het varen op innerlijk kompas, vertrouwen op het hart als leidraad. Zonder daarbij de waarde van het verstand te verliezen. Iedereen beschikt over intuïtie. Vaak hoor je mensen zeggen: "Het voelt gewoon goed...het klopt gewoon". Als een soort weten, wat je niet altijd met je verstand kunt beredeneren. Intuïtie is wat anders dan het voelen van emoties. Emoties zijn vaak heftiger en kunnen je uit balans brengen. Intuïtie brengt evenwicht, vanuit een kalm weten. Het is niet afhankelijk van stemmingen. Als je contact maakt met je intuïtie sta je in contact met je ziel of bezieling. Je ziel weet en dit stille weten brengt je blijdschap, inspiratie en rust. Kunst is intuïtie te onderscheiden van angst. Je lichaam is daarin behulpzaam: Is de toon dwingend, dreigend en geeft het spanning, dan spreekt de stem van angst. De stem van je ziel die via je intuïtie spreekt is zacht, geruststellend en geeft een gevoel van ruimte. Je lichaam voelt ontspannen en vaak voel je je ontroerd als je contact maakt met deze stem of dit gevoel.

Het is altijd van belang om een intuïtieve afstemming zelf op waarde te schatten en via je intuïtie te voelen of die jouw innerlijk weten ondersteunt en bevestigt. Als dat zo is geeft dat vaak een zucht van verlichting, een gevoel van ontroering en verheldering: Het raken van de juiste snaar....